This page is under construction. Go back
Despre Noi Locații Contacte

 

ZTOWER High-Tech Park & ​​Business Center a fost conceput pentru a găzdui companii de tehnologii digitale, grupuri masive de profesioniști și entități din domeniul IT. Clădirea este destinată companiilor progresive în căutarea unor spații de birouri deschise și de calitate, cu parcare inclusa și un număr semnificativ de sisteme tehnologice.


În ZTOWER High-Tech Park & ​​Business Center suprafata birourilor variază între 18 și 850 m2 pe etaj. Prețul mediu solicitat este de 10,5 € / m2 / lună exclusiv TVA. Chiriașul plătește, de asemenea, o taxă de întreținere de 1,5 € / m2 / lună exclusiv TVA (pentru a compensa costurile de exploatare: personalul tehnic la fața locului 24/7, securitatea clădirii, curățenia spațiilor comune și gestionarea deșeurilor, reparații, asigurări și taxe etc.) și costurile generale (HVAC, apă și canalizare). Orice companie locatare dispune de până la 20 de locuri de parcare în aer liber cu supraveghere video. Cladirea ZTower este dotata cu 4 ascensoare noi Klemann, două surse cu generatoare electrice și rezervor de 4060 kW / h, încălzirea cazanelor pe gaz, sistem de ventilație, aer condiționat cu control individual, transfer VIP de primă clasă, securitate și controlul accesului. De asemenea, acesta oferă o sală de conferințe pentru 60 de persoane.

Clădirea a fost dată în exploatare în 2014, după finalizarea unui proiect de renovare și reprofilare de 4,5 milioane $. Locatarii ZTower constituie companii solide, iar gradul de ocupare, in prezent, este de 100 %. Complexul este situat în Chișinau, str. Calea Ieșilor 8, MD-2069, la 10 minute de centrul orașului (cu mașina sau cu aproximativ 12 mijloace de transport în comun).  Acest fapt constituie un avantaj esential pentru lucratorii oricarei companii locatare, intrucit permite o deplasare comoda la serviciu.

De asemenea, Parcul Alunelul situat chiar vis-a-vis de cladirea de oficii reprezinta o alternativa pentru destinderea si relaxarea angajatilor, iar un angajat fericit inseamna clienti multumiti.